Мартина Навратилова у вези са бившом мисицом СССР-а

Глас Српске
Мартина Навратилова у вези са бившом мисицом СССР-а

Пошто је 1981. године признала да симпатише дјевојке, чехословачка тенисерка Мартина Навратилова убрзо је изгубила 12 милиона долара вриједне спонзорске уговоре с индустријом одјеће.

Од тада је бивша тенисерка одлучила да свој приватни живот држи подаље од очију јавности, као и своју најновију дјевојку. Намјерно или случајно, Навратиловој је очигледно досадило да бјежи и скрива се са својом новопеченом вјереницом, па је тако одлучила да прошета с њом по Сен Тропеу. Њено име је Јулија Лемигова, а иза себе има трагичну прошлост због које јој је живот кренуо у другом смјеру. Бивша мис универзума СССР-а посљедњи је пут пунила новинске  ступце кад је њен бивши момак, ожењени француски банкар Едуард Стерн, пронађен мртав у латекс одијелу. Лемигова је ожењеног Стерна упознала 1994. године, након чега су започели љубавну аферу.

Пет година касније, кад је Јулија сазнала да је трудна, банкар је оставио своју тадашњу супругу и започео заједнички живот с бившом мисицом. Пар је неколико мјесеци касније добио сина Максимилијена који је умро с непуних пет мјесеци. Иако никад није потврђено, сумња се да је њихов син умро од унутрашњих повреда које му је нанијела дадиља из Бугарске. Она је, наиме, одмах послије дјечакове смрти нестала, а случај је затворен двије године касније због мањка доказа. 1995. године и њен момак је пронађен мртав, обучен у латекс одијело и упуцан кроз прса. Кривицу за његову смрт преузела је његова друга љубавница, проститутка Сесил Бросан која га је упуцала током садо-мазо сеансе. Иако звучи попут неког филма, живот нове дјевојке Мартине Навратилове је, како тврде блиски пријатељи, напокон дошао на своје кад је упознала бившу тенисерку. Обје су сад срећне, заљубљене и планирају да уплове у брачну луку. Осим Лемигове која заиста има тужну прошлост, Мартина Навратилова се у посљедњој години често налазила на новинским и судским ступцима, и то због бивше дјевојке.

Пошто ју је Навратилова оставила, Тони Лејтон је тужила тенисерку, а као разлог је навела "емоционалну, менталну и психичку трауму коју је доживјела због ненајављеног прекида". Навратилова ју је, такође, избацила из заједничког дома, што је још један од разлога због којег се Лејтон окомила на њу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана