Марта Стјуарт најстарији модел на насловници часописа у 81. години

Танјуг
Марта Стјуарт најстарији модел на насловници часописа у 81. години

ВАШИНГТОН- Марта Стјуарт постала је најстарији модел на насловници неког часописа икада пошто се појавила у америчком спортском часопису "Спортс илустрејтид" позирајуćи за годишње издање часописа у купаćем костиму у својој 81. години.

Стјуарт је америчка пословна жена, списатељица, куварица, телевизијска личност и бивша манекенка. Успех је постигла у разним пословним подухватима који су обухватали издаваштво, емитовање и трговину. Стјуарт је једна од четири модела насловнице за овогодишње издање, чији је циљ да прослави моćне жене које "живе у свијету у којем не осјећају ограничења, интерно или екстерно“, преноси Гардијан.

Остали модели су глумица Меган Фокс, манекенка Брукс Нејдер и певачица Ким Петрас. Стјуарт је рекла у интервјуу за "Спортс илустрејтид" да не размишља много о годинама, али да мисли да је њено појављивање на насловници на неки начин историјско.

Стјуарт је у Доминиканској Републици фотографисао Рувен Афанадор. Пре Стјуарт најстарији модел на насловници била је мајка Илона Маска, манекенка Меј Маск, која је позирала 2022., када је имала 74 године.

Стјуарт је постала славна 1980-их када је почела да пише куваре и појављује се на телевизији након што је постала успешна као кувар. Стјуарт је од тада написала 99 књига, водила више емисија о кувању, покренула сопствени магазин о животном стилу и издала сопствене линије одеćе и производа за кућу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана