Марта Савић узвраћа ударац супругу Милету

Глас Српске
Марта Савић узвраћа ударац супругу Милету

Након што је у емисији "Папарацо лов" емитован снимак на којем Миле Китић "приводи" у хотел знатно млађу плавушу, супруга Марта Савић му је поручила да је боље да је не чека код куће када се врати са путовања. Миле јој је потом у знак извињења послао драги камен!

Наиме, пјевачица се налази у Тајланду, гдје је отишла да се одмори, а пријатељи су јој јавили да је снимак Милета и непознате дјевојке емитован на телевизији, што је њу разбјеснило.

- Марта је тренутно у Тајланду и пријатељи су је позвали и јавили јој да је Миле снимљен са знатно млађом девојком. Она тренутно не жели да чује за њега! Тамо је отишла да би се одморила и жели да тако и остане. Неће да се оптерећује оваквим стварима и све што жели јесте да се препусти лепотама тог места. Једино што је поручила Милету преко пријатеља јесте да је боље да је не чека код куће - испричао је извор близак пјевачици, а Миле је на све ово казао:

- Ма то ће Марту брзо да прође. Она зна да ја само њу волим и да је не бих преварио. То је била њена прва реакција на снимак, али ће, кад је прође бес, схватити да то није истина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана