Марко не може да се носи са Лимином популарношћу

Агенције
Марко не може да се носи са Лимином популарношћу

Емоције између лијепе Бразилке и прослављеног српског кошаркаша Марка Јарића и даље постоје, али ту су и проблеми због којих су се развели. Након исцрпног разговора, донијели су одлуку која је у најбољем интересу кћеркица Валентине и Сијене.

Наиме, Лима и Јарић су, и након развода који је окончан у марту прошле године, остали у пријатељским односима. Тако је једна од ствари око које су се одмах сложили била да све празнике проводе заједно са кћеркама јер је то нешто што прија свима. Честа виђања, у опуштеном расположењу, довела су до тога да, након васкршњих празника које су провели заједно, помисле да и даље има шансе да обнове везу.

- Марко и Адријана се и даље воле. Ту је и велика привлачност, која никад није доведена у питање. Иако су разведени, због дјеце се често виђају, па је све то изазвало нови налет емоција. Због тога је, послије посљедњих празника, у обома испливала жеља да се можда помире - прича одлично обавијештен извор.

Бивши супружници су разговарали о пробуђеним осјећањима, али су се, након исцрпног разговора, ипак договорили да оставе све како јесте.

- Ствар је у томе што су ту, без обзира на емоције и привлачност, остали и даље проблеми због којих су се и развели. Схватили су да, чак и да се помире, и та нова, тачније обновљена веза, имала би ограничен рок трајања. Све би опет пукло због истих разлога. Проблем који је и изазвао расцјеп је Маркова немогућност да се помири с чињеницом да је Лима једна од најпожељнијих жена на свету, у коју су упрте очи свих мушкараца. Њен посао и чињеница да је увијек у центру пажње, гдје год да се појави, одувијек су, поред још пар ствари, били главни камен спотицања између њих двоје, што доводи до непремостивих разлика - прича нам извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана