Марко Јарић се не оптерећује се папарацима

Глас Српске
Марко Јарић се не оптерећује се папарацима

Српски кошаркаш Марко Јарић изјавио је да га не занима то што су он и његова породица увијек на мети папараца.

Играч мадридског Реала истакао је да новац није све у животу и да му је у овом тренутку приоритет да одигра што бољу сезону.

- Не оптерећујем се папарацима, јер сам фокусиран на кошаркашку каријеру. Свестан сам да смо Aдријана и ја увек на мети фоторепортера. Ту ништа не може да се уради, ако он жели да вас слика, он ће то сигурно урадити. Што се тиче наше бебе, трудимо се да не излази нешто превише, да се не би нашла на мети папараца и чини ми се да у томе успевамо - казао је Јарић.

Српски кошаркаш је рекао да његов долазак у Реал нема везе с новцем и да њиме не може све да се купи.

- Слободно могу да кажем да није све у новцу. То сви на свету знају. Некад доносиш одлуке које немају везе с финансијама. Моја глад за победом је и даље невероватна и то не може да се купи никаквим новцем. Дошао сам у екипу која увек јури трофеје и то је најважније за мене - додао је Јарић.

Он је истакао да је задовољан својим играма у Реалу, иако напомиње да увијек може боље.

- Прија кад навијачи у суперлативима причају о теби, али мој мото је да увек може боље и трудићу се да оправдам њихово поверење. Сезона је дуга и верујем да ћемо се на крају сви радовати. Имамо добар тим и предвођени смо одличним тренером - закључио је Јарић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана