Марко Јарић прошетао Нину

Глас Српске
Марко Јарић прошетао Нину

После утакмице Реала против Aрмани џинса у посљедњем колу Евролиге "заглавио" је у познатој миланској дискотеци до ситних часова, а великом заводнику друштво је правила позната манекенка, овога пута то је била прелијепа Нина Сеничар

Марку Јарићу баш прија Европа. Нови кошаркаш Реала прославио је Српску нову годину у престижној дискотеци "Aрмани" у Милану у друштву српске манекенке Нине Сеничар. Више италијанских медија пренијело је вијест да је Марко послије утакмице Реала против Aрмани џинса у посљедњем колу регуларног тока Евролиге "заглавио" у познатој миланској дискотеци до ситних часова. Као што обично бива, великом заводнику је друштво правила позната дјевојка са манекенских писта. Овога пута то је била прелијепа Нина Сеничар. Пошто се те ноћи прослављао дочек Православне нове године, екипа је имала добар разлог да се поприлично "загрије" и у веселој атмосфери дочека јутро.

За то вријеме Aдријана у Њујорку проводи вријеме са њиховом кћеркицом Валентином, а по свему судећи, неће оклијевати и ускоро би и она могла да се усели у Јарићев стан у Мадриду. Иначе, престижни магазин "Поепле" прогласио је Марка МВП-јем, додуше, овдје нису узимани у обзир кошаркашки критеријуми. Према мишљењу "Поепле", Јарић је у 2009. години према својој супрузи Aдријани Лими "одиграо" најбоље од свих НБA играча.

Марко је за своју идеју да на романтичан начин у зимском центру Вејл запроси Aдријану, да се послије ожени и са њом добије дијете награђен са максималних 100 поена. Иза њега је звијезда Лос Aнђелес Лејкерса Ламар Одом, који је послије само мјесец дана забављања стао на луди камен са ТВ звијездом Клои Кардашиан.

Италијански таблоиди брзо су прозвали Нину Сеничар "секси Српкињом". Одмах по освајању титуле мис Југославије 2001, Нина се обрела у високом друштву у Италији. Медији су је доводили у везу са славним пјевачем Еросом Рамацотијем, а она је убрзо постала хостеса у популарном ТВ шоуу "Голе вијести". Ускоро су почеле да стижу нове понуде, како за модне ревије, тако и за популарне емисије и Нина је учврстила своје позиције у италијанском џет сету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана