Марко Јарић и Адријана Лима се разилазе?

kurir-info
Марко Јарић и Адријана Лима се разилазе?

Популарни свјетски пар, кошаркаш Марко Јарић и његова супруга Адријана Лима, за неколико мјесеци треба да добију друго дијете. Упркос томе, како тврде неки извори, између брачних партнера постоје трзавице. Наиме, они су се донедавно пратили на својим "твитер" профилима и качили заједничке слике, али већ неко вријеме то не чине!

Адријана у својим статусима не помиње супруга, а недавно је Марко имао ироничан статус везан за текст који је изашао на једном порталу о Лимином хуманитарном раду: "Добра прича, лош ријалити", написао је кошаркаш. Посљедња заједничка фотографија спортисте и манекенке настала је 1. марта, а на "твитер" ју је окачио Марко.

Познато је да је Јарић већ два пута долазио у Београд да обиђе своју родбину, али сам, јер његова љепша половина наводно није могла да крене с њим због пословних обавеза, иако су прије тога изјавили да ће доћи обоје.

Како преноси недјељник "Скандал", популарни пар продаје вилу купљену на почетку брака у Лос Анђелесу. Подсјећања ради, раније су обоје тврдили да ту кућу никада неће продати јер их за њу вежу лијепе успомене. Лијепа манекенка се тренутно налази са ћерком Валентином у Јужној Америци, а њен супруг, наводно због обавеза, није с њима.

Адријана је прије неколико мјесеци, када је сазнала да је опет у другом стању, изјавила да је пресрећна због трудноће и да са Јарићем жели бар још двоје дјеце.


Да ли су онда поменуте "ситнице" заиста разлог за разлаз, остаје да се види.

Јарић годину дана чекао Лиму!

Популарни кошаркаш Марко Јарић и манекенка Адријана Лима упознали су се 2006, а тек годину дана касније упустили су се у љубавну везу.
- Морам да признам да ме је Адријана приликом првог сусрета „одувала" јер када сам се представио, она је седела боса, повијене главе, коју је подигла тек да би рекла „Адријана" и окренула се. Е, тад је у мени прорадио инат. Ипак смо се те вечери упустили у конверзацију и разменили бројеве телефона, али смо наредних годину дана били само пријатељи јер је она била у вези - рекао је Марко, који се 2009. оженио Адријаном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана