Марко Фехер на London Fashion Week-у

А. М.
Марко Фехер на London Fashion Week-у

Талентовани модни дизајнер са запаженим свјетским успјехом, Бањалучанин, Марко Фехер, представиће се на престижном London Fashion Week-у од 16. до 22. септембра ове године.

Марко је први БиХ дизајнер који ће учествовати на једном од четири најпознатија Fashion Weekа у свијету (Њујорк, Милано, Париз), добио је позив од агенције "Fashion Scout" из Лондона.

- Нисам очекивао, али сам прижељкивао. Пресрећан сам. Ово је остварење сна за сваког дизајнера, као и велико признање за мој досадашњи рад - казао је Марко Фехер.

Фехер ће се представити са веома захтјевном колекцијом која обилује ручно рађеним елементима, са минималним коришћењем машине. Колекција ће бити врло комплексна, јер је фокус на манипулисању материјалом, тј. мијењању изворног облика.

Изузетним талентом прво је освојио домаће, затим регионалне и свјетске симпатије. Његове колекције красиле су бројна издања свјетских модних часописа као што су британски "Вог", "Гламур", најпознатији јапански и шпански модни портали, те многи други свјетски медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана