Марко Фехер на челу кампање за Nivea BH Fashion Week

Александра Маџар
Марко Фехер на челу кампање за Nivea BH Fashion Week

Почетком априла одржаће се најишчекиванији 36. Nivea BH Fashion Week Sarajevo с одличним програмом гдје ће водећи домаћи дизајнери и новитети модне сцене представити своје нове колекције.

Кампању за предстојећу седмицу моде осмислио је врхунски модни тим окупљен под креативним вођством младог дизајнера из Бањалуке Марка Фехера.

Прије само двије године, Марко Фехер, био је први побједник титуле "Perwoll New Generation 2014", а сада се о њему прича у модним круговима цијелог свијета. Британски "Vogue", такозвана модна Библија, "Glamour", најпознатији јапански и шпански модни портали и многи други свјетски и регионални медији писали су о Марку и његовом раду. Његов бренд сада има лондонску адресу. Овогодишњи визуал модног догађаја 36. Nivea BH Fashion Week Sarajevo носи паролу  "Иновација". Сам појам иновација доста је широк, али када је мода у питању иновација је кључан појам. Све врсне и водеће дизајнере у свијету моде иновација чини посебнима.

- Како не бисмо оставили иновацију само на дизајнерима, Удружење манекена и модних креатора БиХ, те извршни продуцент модна агенција "Abc Models Mgmt", за све гледаоце припремили су доста изненађења. За почетак откривамо да је 36. Nivea BH Fashion Week Sarajevo продужио трајање за један дан више, те  да ће се ревије први пут одржавати на више локација, што даје наслутити да је вријеме за нову модну визију - наводи се у саопштењу.

Као звијезда и заштитно лице кампање одабрана је Инес Јовановић, World Top Model BiH која се, на свјетском избору World Top Model 2015. одржаном у Риму, као представница БиХ пласирала у Топ 10.  За њен мејкап побринула се Жана Вучковић, док фотографије потписује етаблирани модни фотограф Саша Савичић такође из Бањалуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана