Марк Зукерберг изгледа импресивно, тренирао је у друштву двојице актуелних УФЦ првака

ГС
Foto: Инстаграм

Шеф Фејбука Марк Зукерберг се очито озбиљно припрема за наводну борбу против Елона Муска који је раније објавио фотографију на којој се види како тренира с Џорџом Ст-Пиeром и легендом "grapplinga" Џоном Данахером.

Иако је била позната чињеница да се Зукербергу за исте услуге понудио првак тешке категорије Јон Јонес, Марк се одлучио за вјероватно и бољу опцију.

УФЦ-ов првак Исраел Адесанyа је тако на свом Твитер профилу објавио фотографије на којима се види како Зукерберг тренира с њим и још једним прваком Александером Волкановским, а Зуцкерберг такође изгледа импресивно.

Зукерберг и Волкановски се већ од прије знају јер су сарађивали на ВР пројекту Марковог "Метаверса", а сада су се коначно нашли и у дворани.

 

Од Волкановског је тешко наћи бољег тренинг партнера у овом тренутку, а шта ће бити с борбом против Маска још се увијек не зна јер нема никакве службене потврде.

УФЦ-ов предсједник Дана Вајт ради озбиљну кампању за овај меч те је мишљење јавности да би се тешко он толико ангажовао да ту заиста нема нечега.

Иако до сада никакве службене потврде, можда се Зукерберг ипак обрачуна са челним човјеком Тесле у УФЦ-овом кавезу, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана