Марио Балотели провоцирао Џени Томпсон

Глас Српске
Марио Балотели провоцирао Џени Томпсон

Проблематични италијански нападач Марио Балотели по ко зна који пут скренуо је пажњу новинара на себе.

Наравно, ни овај пут не на терену, него вулгарним понашањем ван терена. Звијезда Манчестер Ситија из дана у дан пуни новине широм Европе. Као и безброј пута до сада, ни овај пут Италијан није одушевио на терену. Након што је рекао да ће заувијек престати са глупирањем ако га упознају са његовим идолом Роналдом, британски "Sun" дошао је до новог скандала у коме је учествовао нападач "грађана".

- Руни, Руни - викао је Балотели у ексклузивном италијанском ресторану након што је угледао Џени Томпсон, проститутку која је постала славна послије "дружења" са Вејном Рунијем. Џени се враћала пријатељу за сто из тоалета, а бахати Марио на глас се смијао и прстом упирао у Сама Бирча, Џениног пријатеља.

Aли ту није био крај Балотелијевом провоцирању. Приликом изласка унио се у лице Бирчу, ухватио га за руку и позвао га да се физички обрачунају ван "Сан Карла", ресторана у Манчестеру у коме Италијан сваки дан једе.

- Џени га није ни чула, једноставно га је игнорисала. И ја сам покушао исто да направим, наставио сам да једем. Aли он је био упоран да изазове тучу. Унио ми се у лице и позвао ме ван. Нисам ситан и не дозвољавам да ме неко малтретира ма ко то био. Нисам устукнуо пред Балотелијем ни кад ме повукао за руку. Били смо на милиметар са челом један од другог, а он ме опсовао на италијанском. Aли онда су се између нас убацили конобари. Вратио сам се за сто, а он је отишао у свом "масератију" - испричао је Бирч.

Иако није била крива, Џени је власник ресторана забранио да убудуће долази у "Сан Карло". Звијезда Ситија и даље је ондје готово сваки дан.

- Понашао се као луђак, мислим да је он поприлично поремећен - закључио је Сам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана