Маринко Роквић се потукао због паркинга VIDEO

Новости.рс
Маринко Роквић се потукао због паркинга VIDEO

У гаражи Тржног центра "Делта сити" данас се, нешто прије 16 часова у суботу, пјевач Маринко Роквић потукао са младићем И. А. и његовом дјевојком, а до сукоба је дошло због паркинг мјеста.

У гаражи Тржног центра "Делта сити" у суботу је, нешто прије 16 часова, дошло до инцидента када се пјевач Маринко Роквић потукао са младићем И. А. и његовом дјевојком. Према незваничним информацијама, до сукоба је дошло због паркинг мјеста, а младић И. А. задобио је лакше повреде главе.

Свађа око паркинг мјеста прерасла је у тучу у којој је, наводно, дебљи крај извукао младић, чија је дјевојка чувала слободно паркинг мјесто. Када је пјевач покушао да се упаркира, иако она стоји ту, дјевојка није дозволила, лупајући му по хауби аутомобила. Убрзо је дошао и њен момак који је почео да се расправља с Роквићем. Вербални сукоб прво је прерастао у гурање, а потом и тучу.

Како незванично сазнају Новости, Роквић се послије сукоба, са супругом запутио ка бутицима, а повређени младић је позвао полицију. Пјевач и његова супруга убрзо су се вратили до паркинга, како би сачекали органе реда и дали изјаве.

Док се чекао долазак полиције, Роквић је објашњавао шта се догодило.

– Ја сам хтео да се паркирам, а девојка је стајала на паркинг месту и није желела да се помери. Замолио сам је да се помери, а она је то одбила и почела је рукама да удара по мом аутомобилу. Истовремено, њен дечко је стао поред мојих врата и није ми дао да изађем. Некако сам успео да изађем… почело је гурање, он је замахнуо, а његова девојка је скочила на мене… Ето, тако је било – испричао је Маринко.

Из МУП нису могли да дају информације о овом догађају, јер је истрага у току.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана