Марина Висковић проговорила о каријери и љубави: Мене може да превари само луд човјек

Г.С.
Марина Висковић проговорила о каријери и љубави: Мене може да превари само луд човјек

Марина Висковић иако добро зарађује, признаје да јој је мјесечно потребно 3.000 евра да би покрила све трошкове које има.

 „Кад је у питању инвестирање у моју каријеру, ту сам потрошила новца да ни сама не знам колико. Могла сам да купим неколико пристојних станова у Београду за те паре. Ја сам истицала да не знам с финансијама, никад не знам колико трошим на месечном нивоу, али мислим да ми је 3.000 евра сума која може све да ми покрије“, рекла је пјевачица кроз смијех.

Пјевачица је проговорила и о љубави и истакла да никада превару не би опростила, али и да никада не би била у вези са заузетим мушкарцем, преноси Курир.

„Мене може да превари само луд човек! Неко ко има дијагнозу и ко је зрео за лечење јер сам добра риба! Преко преваре не бих прешла, али ако би љубав била много јака, можда и да“, закључује пјевачица и даље наставља:

„Никада нисам никоме растурала брак. Неко сам ко много поштује породицу, заслужујем младог и слободног дечка да с њим све градим. Никада ме нису привлачили заузети, наравно, нисам савршена, али да баш идем дотле, никада. Не бих волела никада да имам трећу особу у вези. Никада нисам проверавала дечку мобилни. Никада нисам вирила да видим да ли ме вара, нисам копала по порукама да видим с ким се дописује. Поштујем туђу интиму и желим да поштују и други моју. У телефону имам свашта, од порука с пријатељима, све до породице. Не мора момак да зна баш све“.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана