Марина послије туче са бившим станодавцем: Ништа му не дугујем, ово је мој дом

Агенције
Марина послије туче са бившим станодавцем: Ништа му не дугујем, ово је мој дом

Нови Сад - Дан након свађе и туче са бившим станодавцем у ходнику зграде, Марина Перазић је са кћерком Луном преспавала мирну ноћ, преносе агенције.

Ставила је нова сигурносна врата, платила је заосталу кирију и рачуне за шест мјесеци уназад и потписала нови уговор са правим власником стана.

У чему је заправо био проблем?

- Ја сам стан изнајмила 2010. године од Стевана Мрђана, са којим је јуче избио инцидент. Уговором се представио као власник и све је било у реду до прије неколико мјесеци, када је мени стигао позив на суд. Тужба је стигла и против мене и против Стевана, и то од његовог зета - објашњава Марина у једном даху проблеме са којима се суочила.

Стеван је наиме још прије него што је пјевачици изнајмио стан изгубио право располагања над некретнином.

Стеван са зетом, чији је син Стефан законски власник, није у добрим односима, па су водили спор око имовине.

Стефанов отац располаже имовином сина док не постане пунољетан, па је и тражио право располагања станом у којем живи Марина са кћеркама.

Пјевачица је од 2010. године деди Стевану исплаћивала кирију на руке, да би прије пар мјесеци сазнала да новац не даје правом власнику.

Када је од суда добила потврду да је новац давала погрешном човјеку, саопштила му је да му више неће давати новац.

И тада почињу велики проблеми.

- Долазио је на врата. Стављао је суперлијепак у браву, скидао је осигураче, пријетио да ће демолирати стан - прича пјевачица.

Марина је прије три дана склопила договор са правим власником стана, потписала уговор и заједнички су одлучили да поставе сигурносна врата да би се прекјуче десила велика сцена и туча са деда Стеваном.

- Док су мајстори намјештали врата, појавио се Стеван Мрђан. Покушавао је да отме врата, да их баци са седмог спрата, чупао је Луну за косу... - потресена прича Марина Перазић.

Каже да је убрзо стигао и прави власник, полиција је привела Стевана Мрђана.

Убрзо су га пустили.

Прича о тучи пјевачице са станодавцем због наводне неисплаћене кирије одјекнула је јуче и изазвала бројне коментаре, а једно од најчешћих питања било је и - зашто остаје ту да живи?

- Ја сам направила дом овде и тешко ми је да иселим. Селидбе увијек тешко падају... Немам ни времена за то, а не волим ни да мијењам често мјесто гдје живим. Ово ми је постала кућа - прича Марина.

Стеванов зет Слободан Николин покренуо је кривичну пријаву против Стеван Мрђана због угрожавања сигурности, док га је Марина Перазић тужила због лажног представљања и преваре.

Ко је прави власник стана

- Када сам се договорила око овог стана са Стеваном Мрђаном, узела сам кључеве и 15 дана нисам улазила у њега јер је требало да се реновира. Убрзо сам сазнала да је у стану који ми је издат живела покојна кћерка Стевана Мрђана, што је он од мене сакрио - додала је она.
На дан инцидента, Стеванов зет први пут је ушао у стан од 2007. године, кад му је умрла супруга.

Кратко се задржао, јер је тешко поднио да се задржава у том стану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана