Марина Перазић смувала дечка млађег 33 године

Курир
Марина Перазић смувала дечка млађег 33 године

Београд - Марина Перазић има нову љубав.

Пјевачица је недавно започела романсу с двадесетдвогодишњим Димитријем Блугрејем, с којим је снимила дуетску пјесму

Већ извјесно вријеме Марина је била сама. Посветила се часовима зумбе и ћеркама и љубав је није интересовала. Све док није упознала двадесетдвогодишњег Димитрија. Њих двоје су најприје били пријатељи, он јој је помагао у њеним пословима и тако су се зближили.

Снимили дует

- Димитрије је студент Арт академије и он је Марини помагао у много чему. Она је позната као неко ко пада на таленат и на све што је другачије и не уклапа се у клише. Управо тиме ју је освојио. Марина је веома задовољна - прича извор близак овом пару.

Њих двоје недавно су снимили дует који се зове „Тишина”, а на недавној промоцији у једном клубу појавили су се руку под руку.

Марина без коментара

- Нећу да коментаришем свој љубавни живот. О Димитрију могу да причам само као о дечку с којим сам снимила дуетску песму - каже пјевачица Марина Перазић.

Одувек је вољела млађе!

Марина никада није крила да преферира млађе мушкарце, а једном приликом признала је да је најмлађи мушкарац с којим је била у емотивној вези био млађи од ње 21 годину.
                                                                                                                                                                                                                                                                                         Њој нису стране ни везе с познатим мушкарцима. Ивану Фецеу Фирчију је родила две ћерке, а била је у везама с Владом Георгиевим и Сергејем Трифуновићем, који су такође млађи од ње.

Увијек је истицала да се пали на млађе мушкарце и да заправо никад није била са старијим фрајером. Маринина теорија је да су старијим мушкарцима боље млађе женске, а старијим женама млађи фрајери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана