Марина Перазић дугује 3.500 евра за кирију!

Курир
Марина Перазић дугује 3.500 евра за кирију!

Нови Сад - Већ 14 месеци Марина Перазић ми није дала ни динара кирије за стан који сам јој изнајмио. Дужна ми је 3.500 евра за станарину и комуналије - каже за “Курир” Новосађанин Стеван Мрђан, који је поп пјевачици из Хрватске изнајмио стан за 250 евра мјесечно.

У њему она живи са кћерком Луном.

Стеван додаје да је против Перазићеве прије мјесец дана поднио је и кривичну пријаву, јер га је, како каже, обманула и преварила.

- Ма, мука жива. Тај стан сам давно купио својој кћерки. Кад је она умрла, тестаментом је половина стана припала мени, а половина унуку. Након ове трагедије само ми је требало да ме још једна белосветска битанга мучи. Две године живи у том стану, а кирију не плаћа више од годину дана - прича Стеван.

Он вели да је Марина као странац имала пријављено пребивалиште на тој адреси, али да је он, откако не плаћа кирију, више не пријављује.

- Чуо сам да је пребивалиште пријавила код неке пријатељице, али и даље живи у мом стану и неће да се исели. То је чист безобразлук! - огорчен је Мрђан.

Не спори да је отац његовог унука као старатељ дјечака покренуо судски поступак како би се Стевану одузео стан, али додаје да је он законски власник док год се тај спор не ријеши.

- Перазићева сад тврди да због тог спора она мени ништа не дугује. То није истина, јер она има са мном потписан уговор, за шта имам и доказе. С друге стране, она ништа не плаћа ни старатељу мог унука, тако да свакако злоупотребљава ситуацију у којој сам се нашао - наводи Стеван.

На Маринин број телефона јуче нам се јавио мушкарац, који нам је рекао да ће је видјети тек данас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана