Марију напали након што је поздравила Српску

Агенције
Марију напали након што је поздравила Српску

Поп пјевачица Марија Шерифовић је у посљедњој емисији "Звезда Гранда" рекла једном кандидату нешто за шта сигурно није ни помислила да може изазвати скандал регионалних размјера.

Наиме, Марија је такмичара из БиХ упитала одакле је, а након његовог одговора да је из Бијељине, поздравила је Републику Српску, што је изазвало море негативних коментара на друштвеним мрежама.

Све то натјерало је Марију да и сама проговори на ову тему, јер је доживјела велике непријатности након суботе увече када је емисија емитована.

- Читам, видим, слушам о некаквом националистичком скандалу, који се догодио у емисији "Звезда Гранда". Ја заиста нисам неко ко се извињава било коме због било чега изреченог… Никада нисам, нити ћу и сада.

У ономе што сам рекла не видим апсолутно ништа лоше. На страну што су становници БиХ и те како осетљиви на те ствари и то заиста разумем. Међутим, ја колико се, ако ништа друго већ у знакове крај пута разумем, више пута видех "Добро дошли у Републику Српску". Тако да ако ћемо искрено, мени то на крају баладе дође на исто. Вама можда не, али мени да, јер људе не делим по географији, верском или сексуалном обележју. Ко ће то и како да схвати, е то већ није мој проблем.

Такође, имам право да кажем да ми је од свих земаља бивше Југе та ваша БиХ или Федерација или Република Српска или ко зна како ћете се звати и ви, а и ми на крају - најдража! Према томе, они који то могу да схвате, нека схвате. Они који не могу, до виђења и пријатно - написала је Марија на свом "Фејсбук" профилу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана