Маријана добила паре, изгубила Немеша VIDEO

Глас Српске
Маријана добила паре, изгубила Немеша VIDEO

Маријана Чврљак из Шибеника побједник је посљедње сезоне Великог брата, а публика на Кошутњаку негодовањем је дочекала ову одлуку. У суперфиналу се за главну награду од 104.700 евра борило петоро станара. Прва је испала Сораја, а послије ње кућу су напустили Брендон и Хорват.

Док су чекали проглашење побједника, Душко и водитељка Aнтонија су се смијали, а Маријана је била тужна и брисала сузе. По Душковом изласку напоље, публика је бурно реаговала и звиждала на спомен Маријаниног имена, на шта им је водитељка Aнтонија из Хрватске поручила: "Немојте бити Балканци у овом тренутку".

Побједу Маријани нису честитали ни бивши укућани, који су уручење награде пратили у друштву Немеша, њеног љубавника из куће ВБ, који ју је неколико часова раније, на изненађење свих, јавно оставио пред телевизијском публиком.

Маријана није жељела да на позив Великог брата изађе на бину, што је и разумљиво, с обзиром на ситуацију у којој се налази. На бину је изашла у пратњи свог оца, који је дошао у Београд да кћерки пружи подршку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана