Марија Шерифовић никад емотивније о сину Мариу и мајци: Верица је најлуђа баба!

ГС
Марија Шерифовић никад емотивније о сину Мариу и мајци: Верица је најлуђа баба!

Поп звезда Марија Шерифовић спектакуларним концертом у загребачкој Арени започела је концертну турнеју "Долази љубав". У Маријиним великим хитовима уживало је 16.000 посјетилаца.

Након концерта дружила се са представницима медија, а том приликом говорила је о колегиници Александри Пријовић, која је пет концерата одржала на истом месту.

- Ја се свачијим успехом радујем, са Александром сам се чула, у бекстејџу ме је сачекало цвеће од ње. Јако смо добре, подржавамо се, она је млада и талентована, могу само да јој пожелим да то траје. Њен дар и њено знање то свакако заслужује - рекла је Марија.

Пјевачица је крајем године постала мајка. Признала је да јој тешко падну одвајања од сина када има наступе, али је свесна да не може да се на дужи период одвоји од публике.

- Било је тешко да донесем одлуку да ова турнеја почне, свега три месеца након што сам се остварила као мајка и након што је Марио дошао на свет. То је било јако тешко. Ти планови су направљени раније, нисам знала шта ће се са мојим срцем, душом и мозгом десити. Размишљала сам да турнеја уопште не почне, да то све крене у марту 2025. , да ја годину дана схватим шта ми се десило, то је најискреније. Данас кад сам се попела на бину, схватила сам да, мимо што сам мајка, ја сам и даље Марија Шерифовић, па немам право на то. Јесте било тешко, и једва чекам да идем кући - рекла је певачица, која је открила и каква је бака њена мајка Верица Шерифовић.

- Верица је нон-стоп с њим. Не могу жену да истерам из куће

 Она је најлуђа баба на свету - додала је она.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана