Марија Шерифовић гостовала у украјинском “Икс фактору”

Агенције
Марија Шерифовић гостовала у украјинском “Икс фактору”

Марија Шерифовић је прошлог викенда гостовала у украјинском издању музичког такмичења „Икс фактор”. Пјевачица се толико допала продуцентима да су одлучили да је позову и у финале.

Марија је била специјални гост репера и продуцента познатог под именом Серјожа, коме је помогла да оцијени најталентованије локалне пјеваче до 25 година старости.
Српска пјевачица била је дио жирија у завршној фази селекције, у оквиру које су одабрана тројица финалиста.

- Пријатно сам изненађена талентом украјинских певача који сам видела. Уверена сам да смо одабрали праве кандидате и надам се да ће мој фаворит понети титулу победника такмичења - рекла је она.

Иако је снимање трајало читавог дана, Марија је ипак пронашла мало слободног времена да ужива у чарима Кијева. Домаћини су се потрудили да јој приреде топлу добродошлицу, па је звијезди на располагању био луксузан хотел и посебно возило с возачем.

Такође, Украјинци су специјално за њу организовали обилазак знаменитости овога града, због чега је одлучила да свој боравак продужи за један дан.

Како су продуценти веома задовољни Маријиним ангажманом, позвали су је да буде њихова гошћа и у самом финалу пјевачког шоуа.

Украјински “Икс фактор” је веома популаран међу публиком и ради се под ексклузивном лиценцом оригиналног британског такмичења које је осмислио Сајмон Кауел.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана