Марија Шерифовић дугује 70.000 евра

Глас Српске
Марија Шерифовић дугује 70.000 евра

Марија Шерифовић ускоро би морала да искешира 70.000 евра, колико дугује AМС осигурању, које је затражило помоћ од надлежних органа да би им помогли да им евровизијска побједница исплати своја дуговања!

- Марији је 2007. године украден џип у којем су се налазили резервни кључеви од аутомобила и тада је AМС осигурање исплатило одштету лизинг кући, али тек тада је настао заплет. Марија до дана данашњег није исплатила ниједан динар осигурању иако је то била њена обавеза. Они су јој изашли у сусрет колико су могли и дали јој неколико опција плаћања, јер сума од око 70.000 евра није мала. Међутим, пошто је време пролазило, а она није измирила своје дугове, надлежни органи су по налогу осигурања "умешали прсте" у целу причу и певачица се регуларно одзвала полицији и опет је у преговорима са њима о лакшем начину њене отплате - прича добро обавијештен извор.

Шерифовићева се није одазвала на телефонски позив новинара, нити је дала коментар, али је секретар AМС-а објаснио да ће Марија морати да плати своја дуговања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана