Марија Каран показала лице без шминке

ГС
Foto: Aрхива

У току је најпопуларнији музички фестивал на свијету - Коачела, који традиционално, између осталог, окупља неке од најпознатијих фаца.

Осим што је у фокусу музика и провод, модни аспект фестивала је готово подједнако важан, а подразумијева шарене, откачене, урбане комбинације и пуно голишавих детаља.

Хејли Бибер, Никол Шерзингер, Оливија Кулпо, Камила Мороне само су неке од познатих дама које су се затекле на фестивалу, али и неке Српкиње су лудовале на Коачели!

Осим инфлуенсерке Тамаре Калинић, Коачелу није пропустила ни наша глумица Марија Каран, која се већ годинама креће у холивудским круговима, прије свега због брака са сада већ бившим супругом - филмским продуцентом Джоелом Лубином.

Згодна 39-годишњакиња ужива у Коачели са пријатељицама, а данас је подијелила и један детаљ са самог фестивала - позирала је у тренди, секси издању за плажу.
Марија је изгледала кул у једноделном црном костиму са воланима, пуно златних огрлица и наочарима са тренди, минијатурним оквирима.

Она је показала и лице без шминке - доказавши да изгледа и деценију млађе, те да може да се похвали свјежим, блиставим теном, а допала нам се и њена лежерна фризура - благо увијене локне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана