Марија искрено о путу који је прошла да би добила сина: Дуг процес, има ту доста помоћи и Оног одозго

ГС
Foto: Агенције

Један од наших најљепших вокала, Марија Шерифовић, након што је почетком децембра уз помоћ сурогат мајке добила сина, признала је да је прошла кроз дугачак процес, али да је успјела у томе јер је имала огромну жељу да у наручју држи своје дијете.

Неопходно је да се информишете, да окупите око себе праве људе, искрене и стручне. На првом мјесту, важно је да правно регулишете све на вријеме. Након тога дође медицински дио, терапије, вађење јајних ћелија, њихов трансфер, затим добра агенција која заступа права сурогат мајки и љекар који прати трудноћу – рекла је Марија и додала:
– Дугачак пут, али када постоји велика жеља, увијек постоји и начин. Огромна жеља да некоме пружим сву ову љубав коју посједујем… Безрезервно… То је на првом мјесту – каже Марија која истиче да је дуго размишљала, прије него што се званично одлучила на тај корак.

Марија Шерифовић добила бебу, родио се Марио

– Па дуго је трајао мој процес одлучивања. Али када сам први пут пресјекла и рекла то је то, одмах је све остало некако ишло само од себе… Има ту доста помоћи и Оног одозго – навела је Шерифовићева за Блиц.

Беба Марије Шерифовић, Марио, рођена је на једној клиници у Лос Анђелесу. Пјевачица је присуствовала порођају и била је све вријеме уз сурогат мајку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана