Марихуана пронађена код Фердинанда

Глас Српске
Марихуана пронађена код Фердинанда

Енглеска полиција је пронашла 29 пакетића марихуане приликом недавне рације у једном манчестерском ресторану по имену "Rosso".

Ова вијест би вјероватно прошла неопажено да се не ради о угледном угоститељском објекту чији је власник дефанзивац Манчестер јунајтеда и репрезентативац Енглеске Рио Фердинанд.

Полиција је спорне "зачине" пронашла у једном од ормарића које користи особље локала у који је банула послије претреса куће осумњиченог, иначе једног од шефова ресторана. Он се у вријеме посјете инспектора није налазио у ресторану, али је касније лишен слободе због сумње да је имао намјеру да препродаје дрогу.

Фердинандов ресторан је, иначе, популарно свратиште познатих, највише његових колега из свијета фудбала. Фудбалери Јунајтеда су ту прославили освајање титуле прошле сезоне, а и бивши члан "црвених ђавола" Дејвид Бекам зна понекад да сврати. Јавна је тајна да је у ресторану "Rosso" саиграч Фердинанда Вејн Руни "смувао" извјесну 20-годишњу проститутку с којом је преварио супругу Колин 2010. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана