Марају Кери оставио милијардер

Агенције
Марају Кери оставио милијардер

Милијардер Џејмс Пакер раскинуо је вјеридбу с познатом пјевачицом Марајом Кери, јер су њени захтјеви и трошкови постали несносни.

Поред тога што му је јако сметало што је Мараја жељела да експонира њихов приватни живот у ријалити програму, почела је неконтролисано да троши његов новац.

Пакер је наводно дозволио Мараји да задржи вјеренички прстен вриједан десет милиона долара којим се Мараја хвалила у медијима и тврдила да је толико тежак да не може руку да подигне. Иако је Џејмс имућан човјек и може да приушти себи много тога, овакав живот му не одговара.

Пар се вјерио у јануару ове године након мање од године везе.

Будући да је вијест о раскиду вјеридбе објавио "Виминс деј", можда би требало да будемо уздржани и чекамо да се огласи славни пар, јер су прије неки дан пласирали и вијест да се Крис Хемсворт и Елса Петаки разводе, што су они истог дана демантовали. Без обзира на све, веза Мараје и Џејмса је од самог почетка пуна свађа и тешких тренутака, које је Мараја износила у јавност. Она је изузетно љубоморна што не крије, а Пакеру њени изливи бијеса и хистерије много сметају. Њихову везу медији су више пута прогласили готовом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана