Мараја, шта би? ФОТО

РТС

Резултати дијете и вежбања које је Мараја Кери пропагирала посљедњих мјесеци, готово и да се не виде. Иако је пјевачица смршала након порођаја, најновије фотографије показују да је вратила старе килограме, а вишак није могла да сакрије ни специјално дизајнираном хаљином.

Пјевачица Мараја Кери се у трудноћи угојила око 20 килограма, а откако је родила близанце почела је да тренира и држи разне дијете.

Труд се исплатио и убрзо је почела да добија бројне похвале за фигуру, али најновије фотографије показују да вишак килограма поново почиње да јуриша.

Иако се на снимању рекламе дива трудила да увуче стомак, а преуском хаљином закамуфлира наслаге око струка, мисија јој није баш била успјешна.

Иначе фотографије су освануле на насловницама бројних новина, а само пјевачицини највернији фанови задовољни су њеним изгледом.

Према оцјени модних познавалаца, иако никада није била мршавица, Мараја је имала и бољих издања. С друге стране, драстичне разлике у тежини могле би се одразити на здравље пјевачке звјезде, забринуто наглашавају обожаваоци америчке кантауторке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана