Мараја Кери већ у новој вези

Срна
Мараја Кери већ у новој вези

Прије два мјесеца Мараја Кери припремала је вјенчање са аустралијским милијардером Џејмсом Паркером. Били су лудо заљубљени, а онда је одјекнула вијест да су раскинули вјеридбу и да је пјевачица одлучила да задржи скупоцјени вјеренички прстен који је добила од милијардера.

Тада се такође нагађало да је за раскид крив неко трећи. Наиме, и раније се знало да је плесач који Марају прати на наступима Брајан Танака лудо заљубљен у њу, што смо имали прилике да видимо у видеу који најављује њен ријалити.

Јуче је романса 33-годишњег плесача и 46-годишње звијезде потврђена када су их папараци ухватили како размјењују њежности на једној плажи на Хавајима.

Мараја је носила црни купаћи костим и није скидала осмијех са лица док је уживала на плажи и у води са својим млађим момком.

Петострука добитница "Греми" награде Мараја Кери недавно је била гошћа у шоу програму код Елен Деџенерис код које је први пут јавно говорила о раскиду са аустралијским бизнисменом Џејмсом Паркером.

На Еленино питање како се сада осјећа, Мараја је одговорила да се осјећа добро.

- Заправо... Тешко је говорити о томе у овом тренутку. Све се дешава са разлогом. Ствари теку даље. Добро се осјећам и срећна сам - рекла је позната пјевачица, а чини се да је разлог њене среће сада свима јасан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана