Марадона жели да плеше са Ларисом

Глас Српске
Марадона жели да плеше са Ларисом

Aрмандо Дијего Марадона опет је заљубљен, толико да би најрадије заплесао. Памет му је овога пута помутила једна од најпознатијих парагвајских старлета, Лариса Рикелме, која се својим фотографијама у "навијачким" позама прославила за вријеме Свјетског првенства у Јужноафричкој Републици прошлога љета.

- Заљубљен сам у Ларису - изјавио је Марадона ласкајући парагвајској љепотици, коју би врло радо видио у свом наручју. Наиме, легендарни фудбалер желио би овим потезом "довући" Ларису у аргентински шоу "Плес са звијездама", у којем и сам наступа.

Премда је ожењен и има одраслу дјецу, није му проблем овако јавно очијукати са "врућом" Јужноамериканком, која је сваки наступ Парагваја на Свјетском првенству славила са комадом одјеће мање на себи.

Марадона, који има 51 годину замолио је свог пријатеља Марсела Тинелија, који у Aргентини води популарни телевизијски шоу да 25-годишњу Парагвајку по сваку цијену укључи у програм. Наравно, ако се то и догоди, још ће морати да среди да плеше управо с њом.

С обзиром на Ларисину љубав према фудбалерима, то не би требао да буде никакав проблем. Марадона очигледно има врло толерантну супругу, која уопште није реаговала на комплименте које је упутио Рикелмеовој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана