Манекенке прошетале Лувром

Aгенције
Манекенке прошетале Лувром

Познати француски музеј "Лувр" први пут у историји отворио је своја врата моди па је тако модна кућа Салватореа Ферагама у том престижном музеју организовала модну ревију, преносе свјетске агенције.

Интересовање за ову ревију у јединствени простор у којем је приказана показале су многе познате личности које су испуниле прве редове - глумице Грида Пинто и Лејтон Мистер, као и "оскаровка" Хилари Свонк.

Бренд "Салваторе Ферагамо" је послије својих почетака и прављења кожне обуће за холивудске звијезде прерастао у једну од водећих модних брендова за "ready-to-wear" моду за мушкарце и жене.

Креативни директор ове модне куће Масимилиано Ђорнети на питање новинара како је пошло за руком овој дизајнерској кући да направи ревију у "Лувру" рекао је је да је циљ ревије био да интегрише француске модне технике у свој рад заједно са естетиком "Лувра".

- Одјећа свијетлих нијанси је прављена са одређеном намјером и у складу је са бојама "Лувра", који је боје камена - објаснио је он.

Сходно томе, хладније нијансе беж коже приказане су на модној писти, а мијешале су се са топлијим бојама меда. На ревији су се у беж нијансама могле видјети многобројне сукње, хаљине, капути и блузе, као и високе чизме до кољена.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана