Манекенке из БиХ у најљепшој марини на Јадрану ФОТО

Агенције
Манекенке из БиХ у најљепшој марини на Јадрану ФОТО

Рогозница - У оквиру припрема за 14. септембар и финале избора "Роњента фор Елите Модел Лоок 2012." 14 најљепших дјевојака из БиХ борави на Јадрану у Рогозници, јављају агенције

Избор топ модела ове године се одржава шести пут.

На 16 кастинга је привукао више од 600 дјевојака из свих дијелова БиХ, а у оквиру полуфинала одржаног 21. јула у Сарајеву изабрано је 14 најљепших.

Интернационалним жиријем за одабир финалистица предсједавао је Леонардо С. Гомес, Елит скаутинг агент из Милана, а у финалу ће се такмичити Мелани Кларић, Милица Николић, Дена Јахић, Татјана Стевић, Тамара Мишановић, Ивана Блажевић, Николина Мишковић, Сара Јосиповић, Лана Aлексић, Ђурђина Михајловић, Aња Зекановић, Дејана Стојић, Бојана Благојевић и Сенаида Мујкић.

У Марини Фрапи у Рогозници, најљепшој марини на Јадрану, дјевојке, подијељене у двије групе, уче кореографију, а додијељене су им и вође, које воде бригу о њиховим активностима.

У сриједу је одржани талент шоу и модна ревија на којој су представљене креације бх. дизајнерки Олгице Ђикић, Сеаде Делић и Инке, а Хрватску је представљала Олгица Пинки из Сплита.

- Марина Фрапа је заиста дивна и дефинитивно најљепша марина на Јадрану. Припреме за гала финале традиционално одржавамо овдје јер нам лијеп и угодан амбијент пружа све услове за квалитетан ради и одмор - рекао је Aмир Зилић, директор агенције "Фри Стајл" из Тузле, која организује ово такмичење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана