Манекенка на плажи показала савршену фигуру: Купаћим костимом истакла облине

Агенције
Манекенка на плажи показала савршену фигуру: Купаћим костимом истакла облине

Након одмора у Грчкој, коју је посjетила у друштву новог дечка Емира Ујара, манекенка Адријана Лима вратила се на Флориду.

Ова бразилска љепотица често путује због посла који то од ње захтијева, али је њена база мало приватно острво Индијан Крик, које се налази на Флориди, гдје позната манекенка има кућу.

Због температура које су веома високе током цијеле године, лијепа манекенка може да ужива и кад није њето.

Aдријана ових дана ужива у љету на Флориди, а своје згодно, преплануло тијело показала је на једној од плажа у Мајамију. Манекенка је сликана у шареном дводијелном купаћем костиму тропског дезена.

Ова љепотица још једном је показала да добро изгледа, а купаћи који је овог пута одабрала за плажу само је истакао њену савршену фигуру и линију.

Овог љета су поново у моди купаћи костими на везивање, какав је носила и Адријана. Доњи дио купаћег се везује са стране, а горњи дио је у облику троуглова који се везују око врата.

Трачице за везивање могу да буду проблем јер од сунчања остају трагови на тијелу, али изгледа да Адријана не мари за то, већ ужива у љету.

Додуше, тренутно сама, али вјерујемо да ће се ускоро придружити свом новом изабранику, турском бизнисмену Емиру Ујару, са којим је однедавно у вези.

View this post on Instagram

Адриана Лима идеально проводит лето: на берегу океана и с дорогими людьми. В выходные 38-летняя модель, которая в прошлом году в последний раз вышла с ангельскими крыльями на подиум Victoria's Secret, была замечена в Италии со своим бойфрендом, турецким бизнесменом Эмиром Уяром. А вчера Адриана уже наслаждалась отдыхом в Майами вместе с двумя дочерьми: 9-летней Валентиной и 6-летней Сиенной. #adrianalima⠀ ⠀ Как вам фигура Адрианы?

A post shared by SUPER (@super.ru) on

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана