Манекенка хтјела да побјегне с кастинга, а онда је попила ракију

GS
Foto: Instagram

Манекенка Данијела Димитровска од септембра прошле године водитељка је емисије “Јутро на Блиц”, која се емитује на истоименој телевизији.

Позив да уплови у новинарске и водитељке воде изненадио је Данијелу.

“Бојажљиво сам ушла у све то са дозом страха, мислећи да нисам још дорасла том позиву, међутим, подршка пријатеља и сарадника ме је охрабрила да одем на кастинг. Видјели су то нешто што нисам ни ја у том тренутку и апсолутно су ми дали вјетар у леђа, хвала им на томе. Трудимо се да будемо другачији, циљ нам је да информишемо гледаоце, али у исто вријеме и да у њихове домове унесемо осмијех”, испричала је Данијела.

Већ мјесецима је пред камерама, али на почетку приче Данијела није била оптимистична.

На писти је одавно као риба у води, али је нови изазов са собом донио и несигурност.

“Нисам довољно вјеровала у себе. Мајка ми је рекла: ‘Ти ћеш то да покидаш’, мој момак, моји пријатељи… И ја сам их гледала са чуђењем. На кастингу сам чула неке кандидате који су били прије мене и ту сам се потпуно девастирала и мислила – не, не. Екипи која је била иза камера сам рекла: ‘Лљуди, ја идем кући’, гдје су ми они рекли – ‘Ова врата кад се отворе и затворе више нема назад'”, испричала је Данијела за Блиц, а преноси ЦдМ

Присјетила се и на који је начин успјела да преокрене ствари.

“Тражила сам ракију, то су ми одмах обезбиједили, врло брзо сам отишла на сам сет, читала сам без икакве припреме све оно што ми пише на промтеру, ту сам упознала и свог колегу Љубу Булајића. Било је пуно треме, мајци сам рекла да нема шансе да пролазим. Сутрадан су ме позвали и рекли да сам прошла у други круг. Имала сам тај одбрамбени механизам да се смијем, чини ми се да их је то и купило”, додала је Данијела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана