Манекенка Ања Рубик о боравку у Србији: На селу сам само пила ракију и јела

Блиц
Манекенка Ања Рубик о боравку у Србији: На селу сам само пила ракију и јела

Познати манекенски пар Ања Рубик и Саша Кнежевић крајем августа су боравили у Србији у пословној посјети која им је оставила времена и за уживање удвоје. По повратку у Америку Саши недостају рођаци и пријатељи с којима се видео, док су пољској љепотици у најбољем сјећању остале гибаница и домаћа ракија.

Наш успјешни манекен Саша Кнежевић боравио је у Србији како би проверио да ли припреме за лансирање његовог модног бренда теку по плану.
 

- То је био пословни пут, али смо ипак нашли мало времена за одмор. Увијек је лијеп осећај бити у Србији и посјетити родбину и старе пријатеље. Дочекали су ме раширених руку, посебно рођаци са села, које нисам видио дуже вријеме - каже за “Блиц” Саша Кнежевић, који је искористио прилику да обиђе фамилију из околине Шапца.
 

Друштво му је правила супруга, атрактивна плавуша Ања Рубик, која се одушевила сеоским специјалитетима.
 

- У Србији сам се баш лијепо одморила и упознала Сашину породицу. Срби су најбољи домаћини. Нису ми дозволили да радим ништа, сем да се опустим, пијем ракију и једем. Допао ми се сеоски крајолик, који представља сушту супротност у односу на мој свакодневни ужурбани живот - открива Ања Рубик за “Блиц” и додаје да је уживала у српском парадајзу, гибаници, пребранцу и џему. 

Ања и Саша у августу се нису добро проводили само на селу, већ и у граду. Заљубљени пар је шетао центром Београда и испијао пиће у локалном кафићу. Иако су мислили да ће проћи непримећено, привукли су пажњу обожаватеља који су жељели да се сликају са њима.
 

- Уопште нисам имала представу о томе да сам популарна у Београду, тако да сам се пријатно изненадила - каже Ања.
 

Током посјете Србији пољска манекенка је помагала супругу у припремама за лансирање његовог модног бренда. Према ријечима Саше Кнежевића, у питању је потпуно нови концепт продаје.
 

- Тренутно радимо на продукцији линије гардеробе која траје мало дуже него што смо планирали, али квалитет нам је јако важан, тако да ту не правимо компромис. Избацивање првих модела смо планирали почетком октобра, али пошто развијамо један нови концепт продаје, вријеме за нас не игра велику улогу.
 

Осим рада на бренду који развија у партнерству са директором маркетиншке агенције „Ноа” Ивицом Ђурђевићем, српски манекен је активан на модној писти, али и на позорници - недавно је, како каже, развио интересовање за глуму и похађа часове у Њујорку. Његова супруга, поред каријере модела, бави се и уређивањем магазина “25”, а ускоро ће се поново наћи у улози дизајнера.

Златни пар моде

Ања Рубик и Саша Кнежевић вјенчали су се прошле године на интимној церемонији на Мајорки. Венчали су се у католичкој цркви, гдје их је по православним обичајима вјенчао поп. Млада је носила мини вјенчаницу коју је за њу дизајнирао тим креатора модне куће „Пучи”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана