Маме у Русији: Кејт Мидлтон није ни била у другом стању

Агенције
Маме у Русији: Кејт Мидлтон није ни била у другом стању

Бројне теорије завјере круже интернетом након што је војвоткиња Кејт Мидлтон изашла из болнице у одличном стању са малом принцезом у наручју само 10 сати након што је родила...

Војвоткиња Кејт Мидлтон и принц Вилијам показали су своју ћерку јавности истог дана кад се родила, а неки то сматрају неодговорним према тек рођеној беби која мора бити у стерилним условима.

Наиме, само десет сати након што се породила, Кејт је изашла из болнице са бебом у наручју, због чега се сви питају како је могуће да је Кејт изгледала онако савршено и одморно као да се ништа није догодило.

Жене јако добро знају да порођај једној жени може бити савршено једноставан док се друге муче сатима, па чак и данима. Сада се сви питају како је Кејт то извела. Наравно, она има фризере, козметичаре, стилисте, цијелу војску људи која се побринула да принцеза изгледа како је изгледала. Сасвим сигурно у сеоској кући у Норфолку уз њу ће бити и медицинско особље.

Једна жена која је искусила тежак порођај, изјавила је како је била изненађена када је угледала Кејт док излази из породилишта, али каже ако сте погледали дубоко у њене очи могли сте да видите да је изморена без обзира што је изгледала сјајно.

Са овом тврдњом не слажу се читатељке руских новина 'Комсомолскаја Правда' које су направиле праву теорију завјере око рођења принцезе:

"Кејт је носила вјештачки стомак све вријеме, а принцезу је родила сурогат мајка".

"Није могуће да само неколико сати једноставно одшетате из породилишта и то у бијелој хаљини".

"Чак и да је имала најлакши порођај на свијету, жене након тога желе да спавају, све је ово обичан шоу".

"У њеним очима нема оног трудничког погледа. Упоредите је са Дајаном када се породила. Ова Кејт је само глумица из Бакингмексе палате, она сигурно није родила".

"Беба изгледа старо између седам до 10 дана, превелика је за новорођенче, а кожа јој је преглатка и превише блиједа".

Dnevnik.hr

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана