Мама Јоване Николић: Затруднела на “Фарми”... па шта?

Блиц
Мама Јоване Николић: Затруднела на “Фарми”... па шта?

Београд - Увек сам уз моје дете! Ни она није мала, па ако је стварно трудна, шта ћемо?! То је лепо. Она може сама да одговара за своје поступке - каже за “Блиц” Светлана Николић, мајка манекенке Јоване, која је свом дечку Данијелу Алибабићу рекла да сумња да је у благословеном стању.

Она је у сузама, лежећи у кревету крај њега, говорила о “свом проблему”.

Данијел ју је све вријеме мазио по коси и тјешио, али она изгледа као да су јој све лађе потонуле.

- Уопште не могу да размишљам о томе - рекла му је.

- Ја бих био најсрећнији човјек на свијету ако је то тако. Али ти ћеш морати да престанеш да пијеш под хитно ако се испостави да си трудна - рекао јој је забринути пјевач.

На то је она бурно реаговала, упорно се правдајући да је алкохол једина ствар која је на “Фарми” одржава у животу, али и како исти не може да јој шкоди јер је она то “специјализирала”.

Светлана Николић, Јованина мајка, за “Блиц” каже да ће јој, ако се ови наводи испоставе као тачни, бити драго да има унуче.

- Свашта су писали о мојој кћерки, а она је једна фина девојка. Такве ствари се дешавају, па ако су се и њима десиле, шта има везе?! Подржавам моју Јовану, па чак и ако је трудна, али заиста не могу да погађам да ли јесте или није - рекла је Светлана.

Не траже кондоме

Из продукције “Фарме” нисмо добили званичну потврду да је Јована трудна, али речено нам је да се о сигурном сексу на имању у Лисовићу не води рачуна.

- Што се средстава за контрацепцију тиче, једном смо их дали Данијелу када је био газда и то као награду. После тога их нико није тражио - речено из продукције.

Станија у Ерином крилу

И док Јована и Данијел разговарају о потенцијалној трудноћи, Станија, бивша лажна трудница, правила је свој шоу.

Она је без икаквог повода, пронашла своје мјесто у Ерином крилу док су сједили у дворишту и разговарали.

Носила је хеланке и кратак топ, из којег су кипиле њене бујне груди.

Ера ју је тапкао по гузи, а она се уопште није бунила.

И док је Ојданић провјеравао да ли је старлетина гуза силиконска или не, остали фармери су је осудили, укључујући и њеног дечка Филипа Панајотовића.

- То је ружна слика, али то је Станијин образ и ја то не могу да променим – рекао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана