Мама Јелена Ђоковић показала шта је било на трпези малог слављеника

Агенције
Мама Јелена Ђоковић показала шта је било на трпези малог слављеника

Као права мама, Јелена се потрудила да за свог малишана направи искључиво здраве ђаконије, торту, колаче и друге посластице.

Јуче, 21. октобра, Новак и Јелена Ђоковић прославили су први рођендан свог маленог сина Стефана.

С обзиром на то да породица Ђоковић не воли да захваљујући својим приватним стварима буде у центру пажње, одлучили су и да рођенданска забава прође без икакве помпе.

Поносни родитељи своју срећу нису могли да сакрију, а на одушевљење фанова, открили су и мали дио јучерашњег дана.

Као права мама, Јелена се потрудила да за свог малишана направи искључиво здраве ђаконије, торту, колаче и друге посластице.

Дио трпезе са које су се гости служили сликала је и слику поставила на свој профил на Инстаграму, који је недавно отворила. Уз фотографију, Јелена је оставила врло поучан и користан коментар, као неко ко изузетно води рачуна о здравом животу.

"Наравно, рођендан није рођендан без торте и свећица! Као што сам поменула раније, ми се увек трудимо да у нашој кући имамо нешто слатко за грицкање (не шећер), па смо и за Стефанов рођендан спремили здраве, слатке колаче. То значи: без шећера, брашна, јаја, млека, глутена и чоколаде. Ми смо се само служили другим опцијама, користећи здраве састојке: воће, орахе, какао, рогач, кокос...Наша породица, која није стриктно на дијети - обожава ове ствари! Моја мама је била забринута да ће ово бити мала торта за све нас (да је веће боље је само мит), али тада је схватила да се због ових састојака наједете брзо, задовољивши жељу за шећером.

Делим ово са вама јер сам вема страствена поводом тога да треба бити здрав. Увек сам мислила да је немогуће да се оствари нека балансирана дијета, посебно ако путујете и једете у ресторанима и хотелима све време, као што то радимо ми. Али, онда сам доста истраживала и открила да је то заиста тако лако. Ми само компликујемо све у нашим главама. Немојте посезати за пилулама - прави проблем заиста лежи у вашој дијети и начину живота. Пилуле ће само маскирати симптоме, али проблем ће остати. Нахраните ваше тело и немојте да уносите смеће у себе. Нисам нутрициониста, али сам научила ово током мојих истраживања.

Још једном, хвала свима на вашим лепим жељама за Стефана. Он је један врло срећан дечак", написала је Јелена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана