Мајли Сајрус у серији Вудија Алена

Агенције
Мајли Сајрус у серији Вудија Алена

Прослављени амерички редитељ Вуди Ален своју пажњу ће први пут у каријери посветити малом екрану са серијом коју ће снимити за "Амазон", а у којој ће једну од водећих улога имати поп звијезда Мајли Сајрус.

Млада пјевачица пожурила је јуче да о томе обавијести своје фанове путем "Инстаграма", гдје је поставила фотографију Аленовог портрета уз поруку: "Максимално сам узбуђена што ћу играти у првој серији Вудија Алена!"

Како преносе страни медији, некадашња "Дизнијева" звијезда ће у серији, чија је радња смјештена у шездесете, глумити заједно са Аленом и Илејн Меј.

Снимање серије, која ће имати шест получасовних епизода, почиње у марту, а њено приказивање крајем ове године.

Пројекат, који још нема наслов, први је Аленов излет у ТВ воде.

- Не знам како сам упао у све ово. Немам идеје и нисам сигуран одакле да почнем - рекао је 79-годишњи редитељ непосредно након потписивања уговора са "Амазоном".

Пјевачица, која је позната по чудном одијевању и показивању интимних дијелова тијела, чини се да више никог не може да изненади, али некако сваким својим појављивањем у јавности успијева да помјери границе. Њени фанови више нису сигурни шта могу очекивати од ње, па се ова серија са нестрпљењем ишчекује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана