Мајли Сајрус смислила освету?

Агенције
Мајли Сајрус смислила освету?

Преписка између Мајли Сајрус и Шинејд О’Конор се наставља. Сада је Мајли смислила како ће се осветити старијој колегиници и то јавно, пред публиком.

Поред три писма које је Шинејд упутила Мајли и Мајлиног одговора на Твитеру, изгледа да јој није било довољно. Мајли је очигледно јако повређена ријечима које јој је упутила старија колегиница која јој је била узор. Млађа колегиница се по мишљењу многих, користила ружним средствима, па је увриједила Шинејд тако што се ругала њеном менталном здрављу. Тек сада, ирска пјевачица неће бити срећна када сазна шта је Мајли смислила као освету.

Како је Мајли најавила да ће њен наступ у шоуу „Суботом увече уживо” бити још контоверзнији, морала је тај спектакл да допуни најновијом размирицом. Овај наступ ће искористити да се освети Шинејд.

Извор је открио како је тренутни Мајлин план да се појави након појављивања ирске пјевачице и да највјероватније исцијепа њену слику.

Овим ће Мајли алудирати на давно појављивање Шинејд у шоуу „Суботом увече уживо” гдје је ризиковала своју каријеру зарад својих увјерења. Те 1992. године Шинејд је исцјепала слику тадашњег Папе Јована Павла II и након тога њена каријера никада није заблистала.

Овај потез би заиста мога да разбjесни Шинејд будући да ће се Мајли шалити на рачун њених личних убjеђења и борбе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана