Мајли Сајрус поново шокира

Aгенције
Мајли Сајрус поново шокира

Млада пјевачица, која посљедњих мјесец дана не престаје да скреће пажњу јавности на себе, позирала је гола за насловну страну чувеног магазина "Rolling Stone". Ипак, занимљивије је оно што је за поменути магазин рекла.

Тетоваже, ундерцут, исплажени језик и размазана шминка само су доказ да Мајли дефинитивно више није млада Дизнијева звијезда. Пјевачица је у интервјуу за магазин признала да је мало прејерала у игрању са Робином Тиком на додели MTV  награда, али каже да није радила ништа што је њему сметало.

"Нико није говорио о мушкарцу из моје задњице. Сви пишу да сам се ја изазовно играла, али рекла бих да се он није жалио већ то прихватио", рекла је.

Звијезда је признала да се помало љути на јавност посебно зато што су у Америци заступљени дупли стандарди.

"Ево прије неки дан сам гледала серију ’Breaking Bad’ и била је једна сцена гдjе лик припрема дрогу. Дакле, у тој епизоди је класичан приручник, неко то заиста може урадити. А овамо мене сви критикују због понашања у јавности"

Мајли се такође осврнула и на критике Брук Шилдс која је била згрожена њеним наступом назвавши га „очајничким".

"Брук Шилдс је глумила са 12 година проститутку у филму. О чему причамо?", рекла је и додала да јој није била намjера да буде секси током контроверзног наступа већ да се добро забави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана