Мајли постала узорна домаћица

Агенције
Мајли постала узорна домаћица

Популарна пјевачица Мајли Сајрус је вјероватно једини већи камелеон од Мадоне и Леди Гаге које су током својих каријера промијениле безброј перика, костима и начина изражавања. Али, када је ријеч о власници хита "Њрецкинг Балл" те промјене нису биле толико у самом спољашњем изгледу (мада је и он играо значајну улогу) него у потпуној промјени личности.

Она је прошла пут од љупке дјевојчице из "Дизнијевог" ТВ шоу програма, па до краткокосе бунтовнице која открива груди, конзумира наркотике на сцени и пише албуме о преминулим кућним љубимцима.

Сада се повукла далеко од јавности, и осамила на једном имању са седам паса, два прасета, два понија и бившим/садашњим вјереником Лајамом Хемсвортом, са којим је, након неколико година паузе (и још толико предивних балада упућених њему) обновила вјеридбу.

Њена дневна рутина сада изгледа сасвим другачије. Ако не ради на новом албуму, онда два сата практикује јогу и сама иде у продавницу по намирнице.

- Трговци и купци су већ навикли на мене. Прво нису могли да сакрију чуђење, али сада ме поздрављају као некога кога знају цијелог живота и, на мој захтјев, ме не третирају као свјетску звијезду - каже Мајли.

До краја године у продаји би требало да се нађе њен нови албум који ће, како сама каже, звучати потпуно другачије од свега што је урадила до сада. Биће то поп-рок албум, са неколико невјероватних поп химни, и само једном политичком пјесмом док ће остатак чинити изливи љубави упућени Хемсворту.

- Да ми је прије три године неко рекао да ћу сјести сама да напишем све текстове и компонујем музику, и то управо овакву, не бих му вјеровала - рекла је Мајли у интервјуу за "Билборд".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана