Мајли најљепша по избору Максима VIDEO

Агенције
Мајли најљепша по избору Максима VIDEO

Пјевачица и глумица Мајли Сајрус нашла се на првом мјесту листе 100 најљепших жена на свијету коју је саставио магазин "Максим", испред глумице Селене Гомез и пјевачице Ријане.

У топ пет ушле су и глумице Мила Кунис и Џенифер Лоренс, јавили су амерички медији. Некадашња побједница "Hot 100" листе Кети Пери нашла се ове године на 11. мјесту, док је Тејлор Свифт заузела 13. мјесто. Бијонсе, Скарлет Јохансон, Оливија Вајлд, Џесика Алба, Ема Вотсон и Меган Фокс налазе се такође у 20 најљепших на "Максимовој" листи.

Мајли Сајрус је америчка поп звијезда, рођена 23. новембра 1992. године, као кћерка Летиције-Тиш Сајрус и кантри пјевача Били Реј Сајруса. Има старијег брата Трејсија, који је гитариста групе "Metro Station ", као и старију сестру Бранди. Најпознатија је по улози у најгледанијој тинејџерској серији "Хана Монтана". Постала је позната широм свијета послије приказивања ове тинејџерске хит серије из 2006. године. Снимила је и албум са пјесмама из истоимене серије, а 2009. приказан је и филм снимљен по "Хани Монтани".

Мајли је била у емотивним везама са Ником Џонасом, манекеном Џастином Гастоном, а затим и са аустралијским глумцем Лијамом Хемсвортом. Године 2008. године зарадила је 25 милиона долара и доспјела на 35. мјесто "Форбсове" листе 100 славних. У децембру 2007. године избио је скандал када су откривене фотографије са њеног "My Space " профила на којима са својом другарицом дијели лилихип.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана