Мајкл Лохан: Линдзи се још са 18 предозирала од кокаина

Aгенције
Мајкл Лохан: Линдзи се још са 18 предозирала од кокаина

Мајкл Лохан каже да се његова ћерка глумица Линдси предозирала од кокаина још у 19. години.

53-годишњи отац шесторо дјеце тврди да је Линдзи први пут дошла у контакт са дрогама 2005. на снимању филма „My Luck".

- Линдси је снимала у Њу Орлеансу и јавили су ми телефоном да је узела прекомjерну дозу кокаина – казао је Мајкл за британски таблоид Сун. – Дрогу јој је дао један од асистената. Био сам толико бијесан да сам узео пушку из куће и планирао да одем да га убијем.

Међуим, Мајкл је на путу до аеродома имао удес и ухапшен је због вожње у пијаном стању. Годину дана је провео у затвору.

Он каже да је Линдзи у то вријеме пролазила кроз тежак период јер су се он и Дина разводили.

Линдзи је до сада изјављивала да је у животу узела кокаин само четири или пет пута, што противречи Мајкловим тврдњама.

Проблематична 27-годишња глумица је тренутно по шести пут на рехабилитацији гдје би, по судском налогу, требало да заврши 90-дневни програм.

- Ако Линдзи поново посрне то ће бити њен крај у Холивуду – тврди Мајкл. – Нема више других и трећих шанси. Она овога пута мора да остане трезна и чиста.

Иако сматра да су Линдзине шансе да пренебрегне све проблеме мање од 3 одсто, Мајкл каже да би уз подршку породице његова ћерка могла да успије.

- Никада није боље изгледала за посљедњих седам година него када сам је видио на клиници – казао је Мајкл. – Примјетио сам разлику и надам се да ће потрајати. Знам да Линдзи жели да се промјени и молим се да нађе свој пут. Она је веома позитивна.

Линдзи би требало да заврши рехабилитацију 31. јула а након тога ће се, наводно, привремено преселити код маме Дине у Њујорк.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана