Мајкл и Елвис најтежи у милионима

Агенције
Мајкл и Елвис најтежи у милионима

Часопис "Форбс" направио је још једну листу познатих свјетских личности, али овога пута мало другачију, из разлога што се ради о заради познатих који су преминули.

На листи се налазе познате личности које више нису са нама, али и даље зарађују позамашне своте новца. Обрачуната је зарада за претходних 12 мјесеци.

На првом мјесту је пјевач Мајкл Џексон са зарадом од 115 милиона долара. На другом харизматични Елвис Присли са 55 милиона долара.

Треће мјесто заузео је творац Снупија, Чарлс Шулц са 40 милиона долара зараде, док је четврти на листи култни реге кантаутор Боб Марли са зарадом од 21 милион долара.

Глумице Елизабет Тејлор и Мерилин Монро су на петом и шестом мјесту са 20 и 17 милиона, док седмо мјесто заузима "Битлс" Џон Ленон са зарадом од 12 милиона долара.

Осми на овој необичној листи је научник Алберт Ајнштајн са 11, а ново име на листи је глумац Пол Вокер који је зарадио 10,5 милиона долара и тако заузео девето мјесто.

Најпознатији амерички пинап модел Бети Пејџ је на десетом мјесту са 10, а карикатуриста Теодор Гејзел је на једанаестом са 9,5 милиона.

Посљедња два мјеста заузели су глумци Стив Меквин са девет и Џејмс Дин са 8,5 милиона долара зараде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана