Мајкл Џексон од почетка каријере узимао лијекове

Глас Српске
Мајкл Џексон од почетка каријере узимао лијекове

Бивши лични савјетник Мајкла Џексона у својој најновијој књизи открива да је позната поп звијезда почела да користи велике количине лијекова против болова и за смирење још на почетку своје каријере, осамдесетих година прошлог вијека.

Џексонов пријатељ из дјетињства Френк Касио, који је касније постао и његов лични асистент, наводи у књизи "Мој пријатељ Мајкл: Обично пријатељство са необичним човјеком", да је један од највећих поп умјетника 1999. године почео да узима лијек "пропофол", а "демерол" 1984. године.

- Након што је добио опекотине током снимања спота за један сок 1984. године, Мајкл је почео да узима 'демерол' против болова и постепено је свакодневно користио тај лијек - наводи Касио у књизи која ће изаћи из штампе 15. новембра.

Касио признаје да је повремено плаћао у кешу докторима да издају рецепте за Џексонове лијекове и да на њима није писало име познатог пјевача.

Он у књизи открива и да је Џексон на првом од два рођенданска концерта 2001. године био дрогиран лијековима и да читав сат није могао да изађе из свлачионице, због чега је концерт каснио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана