Мајкл Даглас и Зита Џоунс се растали?

Глас Српске
Мајкл Даглас и Зита Џоунс се растали?

Амерички медији открили су да глумачки пар не живи заједно већ више под пола године, али ипак не искључују могућност помирења.

Мајкл Даглас и Кетрин Зита Џоун разишли су се још прошле године, наводе амерички медији.

Иако су живjели у прилично срећном браку 12 година, због разних притисака и тешког периода кроз који су прошли, дошло је до несугласица. Наиме, Мајкл се тада борио с раком грла, Кетрин (43) с биполарним поремећајем, а Мајклов син је имао проблема са законом.

Мајкл (68) се још током љета одселио из њиховог дома с њихово двоје млађе дјеце. Њих своје имају двоје заједничке дјеце деветогодишњу Керис и дванаестогодишњег Дилана.

"Тешко су се носили с Мајкловом болешћу, Кетрининим психичким проблемима и проблемима Мајкловог сина са законом, па су одлучили да више не могу да живе заједно", рекао је извор.

"Мајкл се преселио у изнајмљену кућу на неко вријеме, али би њихова раздвојеност могла да доведе до коначног разлаза и чак и развода", рекао је извор који ипак наглашава да ће само вријеме показати хоће ли пар пребродити кризу, на чему, наводно, више инсистира Кетрин. Она и даље воли Мајкла и сматра да је важно да породица остане на окупу, прије свега због дјеце.

Глумичина болест, коју неки поједностављено називају тешком депресијом, откривена је недавно, а манифестује се сталним променама понашања од љутње и плача до смјеха и туге.

Лијекови које узима помажу јој да преброди своју болест, али утиче и на њено опште стање, што је можда и довело до проблема у браку.

Глумица је недавно искрено изјавила: "Психички сам болесник, тога се не стидим", и додала да ће због болести, ако затреба, сама отићи у установу.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана