Мајкл Бизли на психијатрији

Глас Српске
Мајкл Бизли на психијатрији

Мајкл Бизли, кошаркаш Мајами Хита и други пик драфта 2008. године, завршио је у менталној институцији због тежих психичких проблема, објавили су амерички медији.

Новинари се позивају на вишеструке релевантне изворе, али и напомињу да из флоридског NBA клуба нису потврдили информацију. Исти извор има информацију да је на свом Тњиттер профилу Бизли објавио забрињавајућу поруку.

- Не знам зашто осјећам да је цијели свијет против мене. Не могу побјеђивати да бих губио. Осјећам да све то више није вриједно живљења. Готов сам! - навео је Бизли.

Када су сазнали да је аутор узнемирујућих реченица њихов најталентованији кошаркаш, у Мајами Хиту су одлучили да га одведу на рехабилитациони програм у засад непознату тексашку клинику у Хјустону. Тамо ће бити под контролом бившег NBA кошаркаша и тренера Џона Лукаса, познатог по сарадњи са проблематичним америчким кошаркашким звијездама. Под психијатријском контролом Бизли ће провести најмање 30 дана, а његови контакти са вањским свијетом биће минимализовани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана