Мајка Игора Рамовића избацила Гогу из стана, полиција развалила врата!

Ало
Мајка Игора Рамовића избацила Гогу из стана, полиција развалила врата!

Београд - Од трагичне смрти пјевачициног супруга Игора Рамовића прошло је само 40 дана, а несугласице између Гоге Секулић и његове породице испливале су на видјело – свекар је није прихватио као члана породице, док ју је свекрва избацила из стана у коме су она и Игор живјели заједно, преноси "Ало".

Пјевачица је у медијима испричала како Игорови родитељи нису били уз њега када је требало, и тиме изазвала бурну реакцију свекра и свекрве, која је резултирала на најгори начин – избацили су је напоље.

Наиме, када је Гога отишла у стан у коме је живјела са Рамовићем да узме своје ствари, налетјела је на закључана врата, иза којих је у тишини сједила њена свекрва Зорица без намјере да отвори.

Пјевачица је најприје лупала и молила да јој отвори, а затим је позвала надлежне органе како би ушла у стан, те су припадници полицијске станице Савски Венац јуче око 15 часова развалили врата.

Пјевачица је овај немили догађај потврдила “Ало” редакцији, међутим, није жељела да залази у детаље.

- Да, тачна је информација, али ја немам коментар. Разумећете ме, има времена када ћемо причати о овоме – изјавила је Секулићева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана