Мајк Тајсон: Сада живим као теткица

Глас Српске
Мајк Тајсон: Сада живим као теткица

Некада најатрактивнији боксер свијета необузданог понашања, 43-годишњи Мајк Тајсон, није више медијски експонирана личност, але се појавио на жријебу једног боксерског турнира у Лондону и том приликом рекао да се скроз промијенио.

Тешко је заборавити спектакуларна Тајсонова рушења противника којима је крчио пут до многих наслова шампиона, али и његову црну страну која је резултовала силовањем и премлаћивањем дјевојке. Ни одгризени комад уха Ивандера Холифилда неће испарити из сјећања љубитеља племените вјештине.

Тајсон је данас у складном браку и тврди како је дивљу страну дубоко закопао.

- Што се тиче мог приватног живота, све се промијенило. Имам осмомјесечну бебу и нову супругу. Сад сам теткица. Добро је да је тако, то ми одговара - изјавио је "челични" Мајк.

Тајсон је своје прво јавно посипање пепелом имао 2005. када је потврдио да му је читав дотадашњи живот био потпуни промашај и да више не жели бити пропалица. Отад је на суду био само због вожње под утицајем дроге, али се понашао скрушено па је избјегао нову затворску казну.

Ово му је трећи брак, а разне жене су му родиле и шесторо дјеце. Једна кћеркица му је умрла током прошлог прољећа, но Мајк је остао вјеран својој новој животној филозофији и није се вратио старим навикама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана