Маја Николић се крије од суда

Глас Српске
Маја Николић се крије од суда

Пјевачица Маја Николић није послушала савјете свог колеге из "Двора" Милоша Бојанића да се сама појави на суду, гдје би била саслушана због оптужби за увреде које је упутила Јеврејима. Како би избјегла саслушање, пјевачица наводно не живи на адреси на којој је пријављена, па се судски позиви враћају.

- Маји су већ два пута послати позиви на адресу на којој је пријављена, али су враћени у суд. У стандардној судској пракси, послије два позива на који се осумњичени не одазове слиједи привођење, али пошто Николићева није примила позив, за сада може мирно да шета градом - рекао је добро обавијештени извор.

Исти извор наводи да Николићева изгледа није свјесна да избјегавање појављивања у суду може много скупље да је кошта.

- Очигледно је да се она инати, јер мисли да нема за шта да се извињава, правда или било шта томе слично, али избјегавање јој је гора варијанта, јер врло лако могу да је ухапсе. Она треба само да се појави и каже свој став и мишљење и врло брзо би се све завршило, али нека ради шта хоће - додао је извор.

Њен колега и пријатељ Милош Бојанић се сам пријавио тужилаштву и уредно појавио на саслушању.

Занимљиво је да је Николићева и даље при ставу да не треба ни да се појави на суду, нити да се било коме извињава.

- Не знам за то саслушање, нико ме није звао, нити уручио позив. Нека ме хапсе! Ја немам коме да се извиним, нити имам разлога, јер ништа нисам урадила. Нећу да причам за медије, јер нема шта да се каже - рекла је Маја Николић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана