Маја Николић: Ја бих била идеални премијер

Aгенције
Маја Николић: Ја бих била идеални премијер

У кући "Великог брата" се наставља игра... Жућко Медија добија нови тајни задатак, док ће трио из тајне собе Милић, Маја, Сораја изабрати врховног вођу - премијера, преноси Б92.

Жућко Медија добија од "Великог брата" свежањ новца, и речено му је да не смије да фали ниједан евро, јер га неко увијек вреба.

Притом, мора да пази да га не ухвати шеф полиције.

Најприје мора да преброји новац да би знао тачан износ, а његова обавеза је да свако јутро и увече пред спавање броји паре.

- Морам да их сакријем у чарапу, кад нема паркета да га дигнем - рекао је Драгутин Топић који је ове недјеље у улози Жућка, и додао да се за ово иде у затвор.

"Велики брат" му је дозволио, на његово инсистирање, уколико успјешно изврши задатак, може да задржи 10 одсто од укупног износа новца.
На питање "Великог брата" шта мисли ко ће да мотри на њега, Драгутин је одговорио да ће то сигурно бити Алекс Нес.

Драгутин је рекао "Великом брату" да са клинцима не може да нађе заједнички језик, али су зато старији супер и са њима се готиви.

Такође, додао је да би волио да ЛГБТ активиста Бобан Стојановић више прича.

Након јучерашњих демократских избора на којима је формирана влада, "Велики брат" је "штабу" из тајне просторије дао 20 минута да одлучи ко ће бити премијер новооформљене владе.

- Трудићу се да то буде жена, али ми је жао што то нисам ја - рекла је Маја Николић у исповједаоници.

Маја је изјавила да би она требало да буде премијер, јер нико од укућана није довољно комплетна личност за то.

Маја каже да је у кућу ушла да се игра и флертује са мушкарцима, јер они за то и служе у ријалитију.

На приједлог "Великог брата" да спава у комбију између Аве и Уроша, Маја је рекла да би јој то била највећа казна, јер је Милћ, иако интелигентан, јако досадан.

Његова једина тема је секс.

- Хтели смо да се мало зближе, и исправно смо одлучили што смо изабрали Аву и Уроша да буду опозиција. Једино ми је криво јер нисам знала да ће бити у комбију - правда се Маја "Великом брату" и додаје да је Ава сигурно заљубљена у Уроша.

- Урош је јак, стабилан, прави мушкарац, није кукавица - прича Маја жалећи се како њу и Сорају нема ко да грије у кревету.

За близанце каже да су феминизирани, размажени, јер се ни за шта у животу нису борили, за разлику од манекенке Невене која је образована и лијепо васпитана.

- Она није попут размажене деце богатих гастарбајтера која само леже и блеје у кући - каже Маја алудирајући на близанце, и додаје да јој је жао што су испали главни мушкарци у кући.

- Сораја је виспрена и са њом имам добру комуникацију - објашњава Маја.
У међувремену, Ава и Урош који чине опозицију, након ноћи проведене у комбију на којем се налази натпис "Доле влада", грију се под јорганом.

Напољу пада снијег, а они имају само малу гријалицу.

"Ћао љубави", поздравља Ава "Великог брата" из атипичне исповједаонице у комбију.

На његово питање како је провела ноћ, Ава је одговорила да је лијепо сањала.

Поред Уроша, гријали су је снови пуни успјеха, али оних љубавних, јер је то њој најважније, више од славе и свега осталог.

- Урош само глуми да је мачо, уствари је јако њежан - каже Ава, на шта се Урош надовезује рекавши да је он ту да мисли, ради и заводи!

Једина ствар која Ави недостаје из куће је четка за косу.

Од укућана јој нико не фали, јер је она врло опрезна и не склапа лако пријатељства.

Из спољњег свијета недостају јој само мама и тата.

Како каже, са свим укућанима је имала комуникацију, било да се ради о вербалној или физичкој, само са Драгутином није нашла заједнички језик.

Урош је од укућана издвојио Мају Волк, јер је веома интелигентна, искусна и добар човјек, Петрућија и Весну, а без близанаца би могао да живи.

Весна се хвали укућанима како спава колико хоће, нико је не зове на телефон, а ујутру је чекају чај и кафа, док "штаб" из тајне просторије расправља о томе ко би могао да буде премијер...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана